Rimpelbehandelingen - Fillers

Een jonge huid die blaakt van gezondheid bestaat ongeveer 70% uit water. Dit komt grotendeels door de aanwezigheid van hyaluronzuurmoleculen, die tot wel duizend maal hun eigen gewicht aan water opnemen. Op deze manier zorgt hyaluronzuur voor een optimale vochtbalans en bescherming én verbetert het de elasticiteit en soepelheid van uw huid.

Maar hoe ouder we worden, hoe minder hyaluronzuur ons lichaam aanmaakt en hoe groter het vochttekort. Onze huid verliest haar soepelheid, elasticiteit, volume en bescherming waardoor u langzaam meer rimpeltjes krijgt.

Tijdens een behandeling geven we fijne lijntjes een hydratatieboost, maken we rimpeltjes gladder of zorgen we voor een oogstrelend contouringeffect van de kaaklijn of jukbogen. U wandelt buiten met een huid die opnieuw veerkrachtig, stevig en soepel is. En zichtbaar minder of zachtere rimpeltjes.

Het gelaat heeft enkele strategische youth bringing punten die u best behandeld vóór zich hier (diepe) rimpeltjes vormen. Kies daarom voor een preventieve jaarlijkse of halfjaarlijkse behandeling en straal blijvend uw beste zelf uit. Een rimpelbehandeling is perfect om lijntjes of plooien aan de neus-lipplooi, lipcontour, kaaklijn, jukbogen, traangoot en mondhoeken te verzachten.

Hyaluronzuurfiller heeft een gelstructuur om volumeherstel te bieden in zones die dit, hetzij preventief, nodig hebben.

Het resultaat is meteen zichtbaar, mits een lichte zwelling of klein blauw plekje en na een week op zijn mooist. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die langzaam door ons lichaam wordt afgebroken. Het resultaat houdt 4 à 12 maanden stand.

In het algemeen is de houdbaarheid van het resultaat tussen de 6 en de 18 maanden, afhankelijk van het aantal ml gebruikt en je eigen huidconditie/leeftijd.

Lippen per behandeling Definiëren en/of volume 370 euro
Oppervlakkige rimpeltjes Skinbooster 270 euro
Diepe rimpeltjes / plooien licht/matig 270 euro
matig/zwaar 370 euro
Contouring jukbogen / midface balancing of Top Model Look 370 euro
Traangoot / diepte onder de ogen 370 euro
Projectie kin / kaaklijn 370 euro